Новини проекту
Найзахопливіші детективи для підлітка
Wizeclub Education: курси додаткової освіти в Україні
Що робити, якщо болить поперек
Онлайн академія Mate academy – від мрії потрапити в IT до першої роботи
Мобільні додатки для підтримки організації навчання та співпраці в освітньому процесі
Школа англійської для дітей: важливість навчання та як вибрати кращу школу
Хто такий Зевс?
Вивчаємо англійську за допомогою читання
Благодійність та соціальна відповідальність бізнесу
Як обрати надувний басейн?
Як створити і розкрутити групу у Фейсбуці без блокування
Практичні рекомендації по вибору школи англійської мови
Options for checking articles and other texts for uniqueness
Різниця між Lightning та USB Type-C: одна з відмінностей iPhone
Столична Ювелірна Фабрика
Відеоспостереження у школі: як захистити своїх дітей?
Чим привабливий новий Айфон 14?
Розширений пакет за акційною ціною!
iPhone 11 128 GB White
Програмування мовою Java для дітей — як батьки можуть допомогти в навчанні
Нюанси пошуку репетитора з англійської мови
Плюси та мінуси вивчення англійської по Скайпу
Роздруківка журналів
Either work or music: 5 myths about musicians and work
На лижі за кордон. Зимові тури в Закопане
Яку перевагу мають онлайн дошки оголошень?
Огляд смартфону Самсунг А53: що пропонує південнокорейський субфлагман
БЕЗПЕКА В ІНТЕРНЕТІ
Вітаємо з Днем Вчителя!
Портал E-schools відновлює роботу
Канікули 2022
Підписано меморандум з Мінцифрою!
Голосування
Після перемоги я обов'язково
Всього 6 чоловік

ЛИСТ БАТЬКАМ

Дата: 20 травня 2020 о 15:28, Оновлено 21 травня 2020 о 14:08
187 переглядів

Шановні батьки! На виконання листа Міністерства освіти і науки України від 23.03.2020 № 1/9-173 «Щодо організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти під час карантину», наказу  по школі від 12.03.2020 р. «Про організацію дистанційного навчання під час карантину» вчителями  школи було організовано роботу з учнями, що перебувають удома під час карантину, шляхом використання технологій дистанційного навчання.

Результати навчання здобувачів освіти наразі фіксуються вчителями (у зручний для них спосіб), а у подальшому будуть продубльовані до відповідних сторінок класного журналу.

Відповідно до листа Міністерства освіти і науки України від 16.04.2020 р. № 1/9-213 «Щодо проведення підсумкового оцінювання та організованого завершення 2019-2020 навчального року», наказу по школі від 14.05.2020 року "Про організоване завершення 2019 - 2020 н.р."  повідомляємо наступне:

-                  Завершення навчального року –  29 травня 2020 року. 30 травня о 9-30 у прямому ефірі відбудеться онлайн-свято Останнього дзвоника. Посилання на трансляцію чекайте у п'ятницю, 29 травня. 

-                  Оцінювання навчальних досягнень учнів є невід’ємною частиною процесу навчання, дистанційне навчання не є винятком.

-                  Підсумкова оцінка за ІІ семестр виставляється з урахуванням результатів поточного, тематичного оцінювання, оцінювання різних видів діяльностії, отриманих учнями під час дистанційного навчання та до його початку.

-                  Річне оцінювання виставлятиметься з урахуванням результатів оцінювання за перший та другий семестри навчального року.

-                  До 25 травня 2020 року для 3 – 11 класів будуть проведені підсумкові перевірочні роботи за другий семестр з використанням  технологій дистанційного навчання.

-                  Для учнів 1-2 класів застосовується формувальне та підсумкове оцінювання, яке здійснюється шляхом спостереження за поведінкою учнів в різних видах діяльності та відстеження динаміки успішності виконання ними навчальних завдань під час дистанційного навчання та до його початку.

-                        Учнів 4, 9 класів звільнено від проходження ДПА відповідно до наказу МОН України від 30.03.2020 р. № 463 «Про звільнення від проходження державної підсумкової атестації учнів, які завершують здобуття початкової та базової середньої освіти, у 2019-2020 навчальному році».

-                  Оформлення свідоцтв досягнень учнів 1-2 класів, табелів навчальних досягнень учнів 3– 8, 10 класів, свідоцтв про здобуття базової середньої освіти учнів 9-х класів має бути завершено не пізніше 15 червня 2020 року.

-                  Копії даних документів для 1 – 8-х, 10-х класів будуть надіслані Вам електронною поштою або в інший спосіб, з подальшим врученням оригіналу документа у вересні 2020 року.

-                  Для вручення свідоцтв про здобуття базової середньої освіти учням 9-х класів буде розроблений графік видачі з урахуванням необхідності дотримання протиепідеміологічних вимог. Інформацію буде передано через класних керівників.

-                  Учні 11-х класів складають ДПА у формі ЗНО відповідно до Календарного плану підготовки та проведення ЗНО 2020 року зі змінами, внесеними на підставі наказу Міністерства освіти і науки України від 06 квітня 2020 року № 480. Документи про здобуття повної середньої освіти учні 11-х класів отримають після проходження ДПА.

Шановні батьки! Ми дякуємо вам за допомогу дітям у опануванні навчальних предметів у період дистанційного навчання. Ми дуже цінуємо вашу працю. Залишилося зовсім трішки: допоможіть дітям вчасно виконати останні перевірочні роботи. Знайте: ви завждди можете зателефонувати вчителю і запитати про успіхи вашої дитини. У будь-який час (в межах робочого дня) педагоги зобов'язані вам дати відповідь. 

Про те, як діти будуть здавати у бібліотеку підручники, забирати речі, які залишилися у класах, ми повідомимо пізніше.

Бережіть себе і залишайтеся з нами.

Адміністрація КЗ "Золотоніська санаторна школа Черкаської обласної ради"

Коментарі:
Залишати коментарі можуть тільки авторизовані відвідувачі.